ONZE RESERVERINGSMODULE IS TIJDELIJK AFGESLOTEN…NET ALS DE ROUTES!!

Beste sportieveling,

Wat leuk dat je op onze website kijkt om een mountainbike te huren. Dat doen we graag voor je!

Echter, door wekenlang aanhoudende droogte zijn enkele routes in omgeving Zeist en Austerlitz afgesloten. Ze zijn per fiets op veel plekken onbegaanbaar en gevaarlijk.

Pas als het een paar dagen goed heeft geregend zullen de routes weer opengaan.

Wel hebben we nog de route De Treek – Henschoten vlak bij Austerlirtz. Deze is van andere landgoed eigenaren en is niet afgesloten. Als je het niet erg vind een aantal keren te moeten afstappen en stukje te lopen met de fiets, is deze route te proberen. Daar kun je zelf een dagvignet voor kopen a 5 euro, via de website van Henschoten – De Treek.

Als je een bike wilt huren stuur dan een email naar: harry@thecyclingexpert.nl met je gegevens, dan zullen we contact met je opnemen.

Ook is het mogelijk als vakantieganger op de Utrechtse Heuvelrug een MTB voor een week te huren. Dat kost €105,- Dus sta je op camping de Krakerling of Grote bos, en je wilt een goede fiets om de heuvelrug mee te verkennen, stuur ons dan een email met je gegevens. Dan nemen wij contact met je op.

MTB huren op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug is tof! Steeds meer mensen weten de trails te vinden. Zeker vanuit Austerlitz, ben je binnen een paar minuutjes op de mooie trails.

The Cycling Expert (Harry Dohmen) werkt al ruim een jaar samen met Floks.fit (Iris Bakker-Terpstra) op mountainbikegebied. De MTB clinics en verhuur van mountainbikes gaat verder onder de naam : MTB Center Austerlitz.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0343-234670 als je vragen hebt over MTB reserveringen met een grote groep> 8 fietsen, en of clinics en of bedrijfsuitjes.

Voor individuele reserveringen en of kleine aantallen fietsen kun je het snelst reserveren via de website van The Cycling Expert. Je ziet meteen of er fietsen beschikbaar zijn op de door jouw gewenste datum!
Later zal dat via de website van MTB Center Austerlitz gaan.

29-er hardtail MTB’s van Orbea en Olympia

Wij verhuren 29-er hardtail MTB’s van het merk Orbea en Olympia met de populaire 1x 12 sram groep. Het zijn qua frame en afmontage de meest moderne mountainbikes die je je maar kunt voorstellen. De fiets wordt verhuurd met helm en vignet voor de routes indien je die zelf niet hebt. Een dag huren kost €30, – (weekend huur zaterdag en zondag €55,-).

orbea mountainbike
mtb huren olympia drake

Hoe gaat het in z’n werk?

Op dezelfde dag reserveren en huren is niet mogelijk!!

Heel veel gebruikers reserveren 5-14 dagen van te voren hun fietsen.

Als je wilt reserveren zie je of de maat fiets die je wilt huren nog beschikbaar is. Zo ja dan vul je alle gevraagde gegevens in. Ook hoe laat je de fiets komt ophalen.

Als reserveren niet lukt zijn er GEEN fietsen meer beschikbaar op het door jou gekozen moment. Je kunt dan bijvoorbeeld niet op gewenste de datum klikken, of de juiste maat selecteren!

Bellen heeft dan geen zin. Ik kan je dan helaas niet verder helpen.

Is reserveren gelukt krijg je een bevestiging email en een email met betaal linkje.  Na betaling is je reservering definitief.

Je hoort dan ook waar je de gehuurde MTB kunt ophalen.

Na betaling via ideal krijg je een email met bevestiging van de huur. Je gaat door te reserveren en te betalen akkoord met de huurvoorwaarden. Deze zijn te downloaden.

De fiets breng je uiterlijk om 17.00 uur weer retour. Wij controleren de fiets, als die in orde is krijg je de waarborgsom terug.

We verhuren op maandag t/m zondag. De borg van €50,- per fiets graag contant meenemen.

LET OP: MTB’s worden alleen verhuurd om over de MTB routes te fietsen op de Utrechtse Heuvelrug!

huurvoorwaarden
huurcontract

Reserveer hier je mountainbike:

logo mtb center austerlitz
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug