Check beschikbaarheid en reserveer meteen!

Je gehuurde mountainbike kun je ophalen en inleveren bij ons pick-up point op het terrein van Cafe Beauforthuis. Woudenbergseweg 70 3711AB in Austerlitz.  Tegenover dit terrein zijn parkeerplaatsen.

MTB huren op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug is tof! Steeds meer mensen weten de trails te vinden. Zeker vanuit Austerlitz, ben je binnen een paar minuutjes op de mooie trails.

Wij zijn geen winkel. Voor de verhuur van de MTB’s hebben we 2 afhaal locaties. Op deze locaties werken we met tijdslots. Zodat nooit teveel mensen tegelijk hun huur bike komen ophalen. Als je reserveert, krijg je van ons een bevestiging met uitleg hoe we binnen de corona regels van nu, veilig de fietsen kunnen overhandigen. Belangrijk is dat je laat weten hoe laat je de fietsen komt ophalen.

The Cycling Expert (Harry Dohmen) werkt al ruim een jaar samen met Floks.fit (Iris Bakker-Terpstra) op mountainbikegebied. De MTB clinics en verhuur van mountainbikes gaat verder onder de naam : MTB Center Austerlitz.
Openingstijden en dagen MTB verhuur:

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je bij ons terecht om een MTB te huren. 10.00 – 17.00 uur.
Voor huur op maandag, dinsdag en donderdag, huur op aanvraag.  Graag per email.
Borg van de fiets: tot 2 fietsen huren, 1x borg van 50 euro contant.
Worden er 3 of meer fietsen gehuurd, borg van 2x 50 euro contant.

29-er hardtail MTB’s van Orbea en Olympia, en 2 elektrische mountainbikes!!

Wij verhuren 29-er hardtail MTB’s van het merk Orbea en Olympia met de populaire 1x 12 sram groep. Het zijn qua frame en afmontage de meest moderne mountainbikes die je je maar kunt voorstellen. De fiets wordt verhuurd met helm en vignet voor de routes indien je die zelf niet hebt. Een dag huren kost €30, – (weekend huur zaterdag en zondag €55,-).

orbea mountainbike
mtb huren olympia drake

Hoe gaat het in z’n werk?

Op dezelfde dag reserveren en huren is niet mogelijk!!

Heel veel gebruikers reserveren 5-14 dagen van te voren hun fietsen.

Als je wilt reserveren zie je of de maat fiets die je wilt huren nog beschikbaar is. Zo ja dan vul je alle gevraagde gegevens in. Ook hoe laat je de fiets komt ophalen.

Als reserveren niet lukt zijn er GEEN fietsen meer beschikbaar op het door jou gekozen moment. Je kunt dan bijvoorbeeld niet op gewenste de datum klikken, of de juiste maat selecteren!

Bellen heeft dan geen zin. Ik kan je dan helaas niet verder helpen.

Is reserveren gelukt krijg je een bevestiging email en een email met betaal linkje.  Na betaling is je reservering definitief.

Je hoort dan ook waar je de gehuurde MTB kunt ophalen.

Je gaat door te reserveren en te betalen akkoord met de huurvoorwaarden. Deze zijn te downloaden.

De fiets breng je uiterlijk om 17.00 uur weer retour. Wij controleren de fiets, als die in orde is krijg je de waarborgsom terug.

LET OP: MTB’s worden alleen verhuurd om over de MTB routes te fietsen op de Utrechtse Heuvelrug!

huurvoorwaarden
huurcontract

logo mtb center austerlitz
isaac-baryon-arcticblue-10
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug - austerlitz
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug