MTB huren op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike huren voor bijvoorbeeld de routes Zeist en Austerlitz doe je bij Trailrespect – The Cycling Expert in samenwerking met Ouwekamp, ons eetcafé in Austerlitz. Ouwekamp ligt midden in de routes. Je bent met een paar minuutjes fietsen op de rode of paarse route.

29-er hardtail MTB’s van Orbea en Olympia

Wij verhuren 29-er hardtail MTB’s van het merk Orbea en Olympia met de populaire 1x 12 sram groep. Het zijn qua frame en afmontage de meest moderne mountainbikes die je je maar kunt voorstellen. De fiets wordt verhuurd met helm en vignet voor de routes indien je die zelf niet hebt. Een dag huren kost €30, – (weekend huur zaterdag en zondag €55,-).

orbea mountainbike
orbea mtb

Hoe gaat het in z’n werk?

Je reserveert de fiets door onderstaande velden in te vullen. Je krijgt dan een bevestiging of je reservering door gaat. De fiets haal je op en lever je in bij Ouwekamp, Oudepostweg 144 in Austerlitz. Kun je voor of na het fietsen lekker genieten van koffie/thee, lunch etc! Ophalen vanaf 10.00 uur. Terug bezorgen uiterlijk 17.00 uur. We verhuren op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De borg van €50,- per fiets graag contant meenemen. De huur van €30,- kun je eventueel pinnen bij Ouwekamp, ons eetcafe.

LET OP: MTB’s worden alleen verhuurd om over de MTB routes te fietsen op de Utrechtse Heuvelrug!

huurvoorwaarden
huurcontract

In te vullen velden ten behoeve van reservering:

  • Dit ivm framemaat (we hebben S, M en L fietsen)
  • (Meenemen als je de fiets komt ophalen)
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
mtb utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug