ONZE RESERVERINGSMODULE IS TIJDELIJK AFGESLOTEN…NET ALS DE ROUTES!!

Beste sportieveling,

Wat leuk dat je op onze website kijkt om een mountainbike te huren. Dat doen we graag voor je!

Echter, door wekenlang aanhoudende droogte zijn enkele routes in omgeving Zeist en Austerlitz afgesloten. Ze zijn per fiets op veel plekken onbegaanbaar en gevaarlijk.

Pas als het een paar dagen goed heeft geregend zullen de routes weer opengaan.

Wel hebben we nog de route De Treek – Henschoten vlak bij Austerlirtz. Deze is van andere landgoed eigenaren en is niet afgesloten. Als je het niet erg vind een aantal keren te moeten afstappen en stukje te lopen met de fiets, is deze route te proberen. Daar kun je zelf een dagvignet voor kopen a 5 euro, via de website van Henschoten – De Treek.

Als je een bike wilt huren stuur dan een email naar: harry@thecyclingexpert.nl met je gegevens, dan zullen we contact met je opnemen.

Ook is het mogelijk als vakantieganger op de Utrechtse Heuvelrug een MTB voor een week te huren. Dat kost €105,- Dus sta je op camping de Krakerling of Grote bos, en je wilt een goede fiets om de heuvelrug mee te verkennen, stuur ons dan een email met je gegevens. Dan nemen wij contact met je op.

MTB huren op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike huren voor bijvoorbeeld de routes Zeist en Austerlitz doe je bij Trailrespect – The Cycling Expert in samenwerking met Ouwekamp, ons eetcafé in Austerlitz. Ouwekamp ligt midden in de routes. Je bent met een paar minuutjes fietsen op de rode of paarse route.

29-er hardtail MTB’s van Orbea en Olympia

Wij verhuren 29-er hardtail MTB’s van het merk Orbea en Olympia met de populaire 1x 12 sram groep. Het zijn qua frame en afmontage de meest moderne mountainbikes die je je maar kunt voorstellen. De fiets wordt verhuurd met helm en vignet voor de routes indien je die zelf niet hebt. Een dag huren kost €30, – (weekend huur zaterdag en zondag €55,-).

orbea mountainbike
mtb huren olympia drake

Hoe gaat het in z’n werk?

Op dezelfde dag reserveren en huren is niet mogelijk. Wij werken samen met vrijwilligers van Ouwekamp , ons eetcafe in Austerlitz. Zij moeten opgeroepen worden om te helpen.

Als je wilt reserveren zie je of de maat fiets die je wilt huren nog beschikbaar is. Zo ja dan vul je alle gevraagde gegevens in. Ook hoe laat je de fiets komt ophalen.

Na betaling via ideal krijg je een email met bevestiging van de huur. Je gaat door te reserveren en te betalen akkoord met de huurvoorwaarden. Deze zijn te downloaden.

De fiets haal je op en lever je in bij Ouwekamp, ons eetcafe Oudepostweg 144 in Austerlitz . Ophalen graag tussen 10.00 – 11.15. (ander tijdstip in overleg)
Hier kun je voor, tijdens of na je mountainbike rit, genieten van koffie,thee, appeltaart, lunch of zelfs een warme maaltijd.

Vanwege alle Corona regels bij de openstelling van de horeca bekijken we of je op jouw gekozen huurmoment de fiets bij Ouwekamp kunt ophalen of op een ander adres in Austerlitz. Dicht bij Ouwekamp. Je hoort dat een avond van te voren van ons.

De fiets breng je uiterlijk om 17.00 uur weer retour. Wij controleren de fiets, als die in orde is krijg je de waarborgsom terug.

We verhuren op maandag t/m  zondag. De borg van €50,- per fiets graag contant meenemen.
Voor vragen kun je bellen met Harry Dohmen, 06 30232253, Iris Bakker -Terpstra 06-14449869.
Grote kans dat we zelf even op de fiets zitten en niet meteen kunnen opnemen. Reserveren kan meteen via website, vragen stellen kan eventueel ook per email.

LET OP: MTB’s worden alleen verhuurd om over de MTB routes te fietsen op de Utrechtse Heuvelrug!

huurvoorwaarden
huurcontract

Reserveer hier je mountainbike:

mtb utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug
mtb huren utrechtse heuvelrug