Olympia Bikes

Olympia is een oud Italiaans merk, al sinds 1893 maken zij daar fietsen. In Italie zie je ze overal die Olympiabikes. Ook in de world cup MTB wedstrijden zijn de Olympia MTB’s vertegenwoordigd. Wij zijn er dan zelf ook trots op deze prachtige hoogwaardige fietsen te kunnen gebruiken in onze trainingen en clinics en te mogen verkopen. Als je op een Olympia bike rijdt, dan heb je een fiets waar niet heel fietsend Nederland op rijdt!

Heb je interesse in een Olympia bike, race of mtb neem dan contact met ons op. Met de kennis van wielren en mountainbike training en  ook de bikefit achtergrond, zorgen wij dat altijd de perfecte fiets voor jou geleverd word. Aangepast aan jouw gebruik aan behoeftes.

Bij Olympia kun je kiezen hoe je jouw favoriete model wenst af te monteren. Bij zowel race als mountainbikes is er keuze uit verschillende aandrijving en rem groepen, wielen, en bij de mtb’s ook demper en voorvork keuze.

Racefiets

De racefiets collectie van Olympia bestaat uit 3 modellen: Leader – Boost en Ikon

Allen alleen met schijfremmen leverbaar allen hebben een full carbon frame. Verschillende kleuren leverbaar. De leader kun je zelfs cuctom paint krijgen.

Voor offroad is er de gravelbike Handy. Aluminium frame met carbon voorvork.

Download prijslijst Race

Olympia Leader

Olympia Boost

Olympia Ikon

Olympia Handy

Olympia Handy

Mountainbike

Bij de mountainbikes is er keuze uit:
2 volgeveerde (fully’s) mountainbikes: De F1X en F1Xn

3 hardtails: F1, Iron en DrakeDe drake is de enige aluminium mountainbike van Olympia. De anderen zijn allemaal van carbon. Verschillende kleuren leverbaar.

Download prijslijst MTB

Olympia F1 X

Olympia F1 XN

Olympia F1

Olympia Iron

Olympia Drake