Een nieuwe mountainbike

Het kopen van een mountainbike is voor elke gepassioneerde fietser een feestje. Althans dat zou het wel moeten zijn. Of het nu je eerste of je derde mountainbike. Je trotse gevoel is er niet minder om.

Je mountainbike kun je tegenwoordig op vele plekken kopen. De kwaliteit hoeft echt niet minder te zijn. De vakhandel, specialist, maar ook via internet zoals op marktplaats. Er zijn verschillende merken die juist uitsluitend via internet, zonder tussenhandel verkopen. Deze merken hebben volop keuze.

Is het dan nog wel te overzien? Weet je welke maat of type fiets het beste bij je past? Om ervoor te zorgen dat je nieuwe mountainbike een feest wordt kun je koophulp / advies inschakelen van The Cycling Expert.

Ik gebruik een uitgebreide meting, (bikefit size2bike) om samen met jou te bepalen welke fiets maat je nodig hebt. Belangrijk is ook te weten hoeveel je fietst en waar.

The Cycling Expert verkoopt ook zelf mountainbikes

Vanuit ambassadeurschap, zelf testen en rijden, zoals The Cycling Expert alleen maar producten verkoopt waar hij volledig achter staat uit eigen ervaring. Ik heb de keuze gemaakt voor verschillende mooie Italiaanse merken en heb officieel delarschap van:

isaac

olympia racefietsen en mountainbikes

dealer orbea

Shop in shop

In de shop- in shop in Driebergen Rijsenburg, aan de Traaij 105 bij Fietsshop Driebergen zijn altijd verschillende modellen te zien. Ik ben aanwezig in de winkel op vr en za van 13.00 tot 17.00 of ik werk op afspraak. Als je goed geholpen wilt worden en deskundig advies is dat het beste. Ik heb dan alle tijd voor je. Als je een fiets koopt die niet op voorraad is, bestel ik de fiets en meestal is deze binnen 14 dagen geleverd. Samen met de fietstechnicus van de fietsshop zorgen we ervoor dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Desgewenst lever ik je nieuwe mountainbike thuis bij je af!

Service, gemak en zekerheid, daar staat The Cycling Expert voor.

Isaac mountainbikes

Brochure Isaac

Model: Baryon

isaac xc baryon

Model: Tensor

isaac xc tensor

Model: F1 Fully

olympia f1 fully

olympia f1 fully

Model: F1 Hardtail

olympia f1 hardtail

Model: Iron

olympia iron

Model: Drake

olympia drake