Een nieuwe racefiets

Het kopen van een racefiets is voor elke gepassioneerde fietser een feestje. Althans dat zou het wel moeten zijn. Of het nu je eerste of je derde racefiets is. Je trotse gevoel is er niet minder om.

Je racefiets kun je tegenwoordig op vele plekken kopen. De kwaliteit hoeft echt niet minder te zijn. De vakhandel, specialist, maar ook via internet zoals op marktplaats. Er zijn verschillende merken die juist uitsluitend via internet, zonder tussenhandel verkopen. Deze merken hebben volop keuze.

Is het dan nog wel te overzien? Weet je welke maat of type fiets het beste bij je past? Om ervoor te zorgen dat je nieuwe racefiets een feest wordt kun je koophulp / advies inschakelen van The Cycling Expert.

Ik gebruik een uitgebreide meting, (bikefit size2bike) om samen met jou te bepalen welke fiets maat je nodig hebt. Belangrijk is ook te weten hoeveel je fietst en waar.

The Cycling Expert verkoopt ook zelf racefietsen

Vanuit ambassadeurschap, zelf testen en rijden, zoals The Cycling Expert alleen maar producten verkoopt waar hij volledig achter staat uit eigen ervaring. Ik heb de keuze gemaakt voor verschillende mooie Italiaanse merken en heb officieel delarschap van:

isaac

olympia racefietsen

dealer orbea

Shop in shop

In de shop- in shop in Driebergen Rijsenburg, aan de Traaij 105 bij Fietsshop Driebergen zijn altijd verschillende modellen te zien. Ik ben aanwezig in de winkel op vr en za van 13.00 tot 17.00 of ik werk op afspraak. Als je goed geholpen wilt worden en deskundig advies is dat het beste. Ik heb dan alle tijd voor je. Als je een fiets koopt die niet op voorraad is, bestel ik de fiets en meestal is deze binnen 14 dagen geleverd. Samen met de fietstechnicus van de fietsshop zorgen we ervoor dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Desgewenst lever ik je nieuwe racefiets thuis bij je af!

Service, gemak en zekerheid, daar staat The Cycling Expert voor.

Isaac racefietsen

Brochure Isaac

Model: Element

isaac element

isaac element

isaac element team

Model: Meson

isaac meson

Model: Boson

isaac boson

isaac boson disc

Model: Kaon

isaac kaon

isaac kaon disc

Model: Vitron

isaac vitron

isaac vitron

Model: Graviton

isaac graviton

isaac graviton disc

Model: 799

Ultra licht carbon frame, 799 gram

Model: Ego rs

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

olympia ego

Model: Khers

Tripple butted aluminium frame

olympia khers