Binnen trainen

Naast de Wattbike trainingen (o.a. bij Fietsen op Wattage), die veel in een groep gedaan worden, wat ook gezellig en stimulerend is, kun je natuurlijk ook thuis trainen op een indoor trainer. Niet altijd is er een Wattbike trainingscentrum bij je in de buurt. Geschikte indoor trainers zijn bijvoorbeeld de trainer van Wahoo, de Wahoo Kickr en de Kickr Snap. En ook de CycleOps, waarbij je je eigen racefiets gebruikt. The Cycling Expert is dealer voor deze merken en kan ervoor zorgen dat je op basis van wintertraining heel fit weer naar buiten gaat in het voorjaar. Zeker mensen met een uitdaging als de Amstel Goldrace (in april) moeten in de winter al flink aan de bak.

Hartslagmeter

Als je komt trainen is het goed om een hartslagmeter bij je te hebben. Trainen in de juiste hartslagzones geeft meer resultaat.

Hulp bij gratis installatie

Koop je een Wahoo of CycleOps indoortrainer? Dan krijg je van The Cycling Expert voor de eerste twee maanden gratis trainingschema’s op basis van 2x per week trainen. Als je al een indoor trainer hebt kan The Cycling Expert je van trainingschema’s voorzien.

AANMELDEN VOOR BINNENTRAINING
wahoo kickr